fredag den 27. januar 2012

Im a Kombo med SAP BW

SAP BW: Johnny, Trine, Pers og Hanne
Og 3 x rogn, karseklip, toast, creamfraiche, rispapir m dust og gulerods dip


SAP BW: Betty, Eric, Hanne, Niels,  Jes, Trine og Pers




Så bliver der serveret i køkkenet


Rå rejer, bisque, grøn paste, grønkål, pomelo or korma


En glad mand ;-)


Stegt torsk, dulce, sauce, grøn tomat, jordskok chiffon, dehydreret jordskok


Lasse, Bo og Filet


Filet, løgpuré, stegte svampe, glaseret rødbeder, sauce m fois gras


Arla's Unika oste, knækbrød, oliven pate de fruits og æblepuré


Lakrids parfait, citroncreme, mandelkage, saltet mandel og nogatine 


André Beaufort Champagne, Clos du Tue Boeuf Cheverny 2010, Stein St. Aldegunder Klosterkammer 2009, Pinot Noir  2010,  Zantho, Bablut 2006


Chokolade kage
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Har lige genoplivet minderne fra denne helt fantastisk aften. Maden var sublim, stemningen i top og selskabet fantastisk. Bo og Lasse i er Danmarks bedste og mest innovative kokke. SAP BW, det er har været ti fantastisk år, jeg har været super glad for at arbejde sammen med jer, og er glad for jeg ikke rykker langt væk.

    SvarSlet