fredag den 2. marts 2012

Grønbech & Churchill





Det var alle pengene værd!

Vi starter med Champagne og snaks



Mandler med Karry, hmmm og vanilie


Og en lille extra ret der passer til Champagnen kan også sniges ind


Zarens børn
Kaviar på banan vendt i macadeniaolie, limesaft og spæd mynte




Flot indgang


Så er vi klar til første servering




Brioch-agtig brød med lakrids og fennikelfrø




Hvide vinter radisser og bitre salater
Skiver af skærising i marinade af olivenolie og eddike

Anden servering ...


Igen brioch-agtigbrød med polenta?, ?? og ??? = syrligt!




















Skalotteløg og perleløg i sauce af pæresaft med lagret parmesan


Tredie servering










Porto bello svampe braiseret med tørrede morkler, timian og milde hvidløg
Juice af markchampignon og rå stykker af hvide champignon
Stegt glaseret vagtel - bryst og lår




Humm ... svampe ...
Vagtel - konfiteret - stegt - humm


Og en lille extra ret


Extraretten var
 ... væk før den blev foreviget ...
gedeostpyramide med frissesalat


Efterfulgt af en extra vin


Extravinen var en spændende oxidret fætter.
Serveres  normalt med bønner, linser og ærter lavet med  spæk og røget paprika









Deserten



Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar