 |
Det var alle pengene værd! |
Vi starter med Champagne og snaks
 |
Mandler med Karry, hmmm og vanilie |
Og en lille extra ret der passer til Champagnen kan også sniges ind
 |
Zarens børn
Kaviar på banan vendt i macadeniaolie, limesaft og spæd mynte |
 |
Flot indgang |
Så er vi klar til første servering
 |
Brioch-agtig brød med lakrids og fennikelfrø |
 |
Hvide vinter radisser og bitre salater Skiver af skærising i marinade af olivenolie og eddike |
Anden servering ...
 |
Igen brioch-agtigbrød med polenta?, ?? og ??? = syrligt! |
 |
Skalotteløg og perleløg i sauce af pæresaft med lagret parmesan |
Tredie servering
 |
Porto bello svampe braiseret med tørrede morkler, timian og milde hvidløg Juice af markchampignon og rå stykker af hvide champignon Stegt glaseret vagtel - bryst og lår |
 |
Humm ... svampe ...
Vagtel - konfiteret - stegt - humm |
Og en lille extra ret
 |
Extraretten var
... væk før den blev foreviget ...
gedeostpyramide med frissesalat |
Efterfulgt af en extra vin
 |
Extravinen var en spændende oxidret fætter.
Serveres normalt med bønner, linser og ærter lavet med spæk og røget paprika |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar