![]() |
Fra Færøerne kom i speciel leverance: Krabbe, levende jomfruhummer, tørret og frisk lammekød, lufttørret fisk, tang, rokker, helleflynder, færøske mejeriprodukter og mikrobrygget øl.
Fra Færøerne deltog: Leif Sørensen fra Hotel Føoyar, medforfatter til det nordiske køkkenmanifest og Ruben Maarbjerg Busk fra Hotel Hafnia, begge fra Torshavn.
Fra NaCl deltog: Mette Dahlgaard, Geist, Kondo Sasaki, Nimb Brasserie, Rasmus Leck Fischer, Dragsholm Slot, Christoffer Sørensen, Brdr. Price Restaurant, Lars Lundø Jakobsen,Mie Bostlund, Odd Fellow Palæet.
|
Vores hukommelse - her vil vi dele billeder og ord af vores interesser: Løb, mad, vin, cocktails, rejser og hvad vi ellers finder på. Er mest tænkt til eget brug.
søndag den 12. februar 2012
Hvad naturen tillader - gastronomi på nordatlantens præmisser
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar