søndag den 12. februar 2012

Hvad naturen tillader - gastronomi på nordatlantens præmisser

Fra Færøerne kom i speciel leverance: Krabbe, levende jomfruhummer, tørret og frisk lammekød, lufttørret fisk, tang, rokker, helleflynder, færøske mejeriprodukter og mikrobrygget øl.
Fra Færøerne deltog: Leif Sørensen fra Hotel Føoyar, medforfatter til det nordiske køkkenmanifest og Ruben Maarbjerg Busk fra Hotel Hafnia, begge fra Torshavn.
Fra NaCl deltog: Mette Dahlgaard, Geist, Kondo Sasaki, Nimb Brasserie, Rasmus Leck Fischer, Dragsholm Slot, Christoffer Sørensen, Brdr. Price Restaurant, Lars Lundø Jakobsen,Mie Bostlund, Odd Fellow Palæet.

Helleflynderen


Champagnen





kondo i sit es


Intro fra og om Færøerne


Alt på et bræt


Næsten skærbekød - det er kun træ måneder gammelt


Letfrossen laks med hytteost, peberrod og dildmayo


Saltet Lange og Tang


Anretning af


Rød dybhavskrabbe med fennikel, citron og æble


Anretning af helleflynder


Ristet helleflynder, æg, kastanje og godt med smør 


Nu bliver det Kondos tur


Wow, Surf and turf. Lam i dild og store rejer


Jens Christian


Gedefriskost - saltvandkaramel - jordskok - chokolade


Musserende icewine - mere wow


Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar