torsdag den 16. februar 2012

Noma

Velkommen Champagne, Malt knækbrød og enebær


Menuen ...


og vinen


Fritteret mos og karl-johan pulver


Flæskesvære og solbær


Blåmusling og selleri


Småkager og ost, rucola og stængler


Kartoffel og torskelever


Rug, kyllingeskind og guleærter


Champagnen  med noter af tør sherry


Tørret gulerod, brændt hø og havesyre


Syltet og røget vagtelæg


Radise, jord og græs!


Æbleskiver og muikku


Andefondskind, urter og korn?


Blæksprutte og umodne slåenbær
Hvid ribs og gran


Taskekrabbe og koral
Æggeblomme og urter


Tørret kammusling og bog
Biodynamisk gryn og brøndkarse


Blomkål og gran
Fløde og peberrod


Karameliseret løg og timian
Stikkelsbærsaft

Sandart og kål
Jernurt og dild


Syltede grønsager og benmarv
Brunet smør og persille


Gråand og beder
Bøg og malt


Gulerod og havtorn


Brunost og slåenbær


Hvad er nu det ?


Karamel med marv






Chokoladeovertrukket chips med fennikelfrø og urter
Posted by Picasa


Ingen kommentarer:

Send en kommentar